GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - 8 Şubat Anadolu Lisesi

8 Şubat Anadolu Lisesi

8 ŞUBAT MAH. 82003 NOLU SK.NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
Vizyon
VİZYONUMUZ Yerelden evrensele İnsan olmanın değerlerini bilen, bunu kişiliğinde özümsemiş ”İYİ ve BAŞARILI” insanlar yetiştirmek…
Misyon
MİSYONUMUZ 8 Şubat Anadolu Lisesi, okul paydaşlarımızın güç birliğiyle ilimizin öncelikli tercih edilen, Türkiye’nin en iyi üniversitelerine öğrenci yetiştiren, sportif sosyal ve kültürel etkinlikler ve başarılarla adından söz ettiren, Avrupa birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumlarımdan biri olmaktır. 8 Şubat Anadolu Lisesi, kurulduğu yıldan itibaren Milli Eğitim Kanununda öngörülen koşullara sahip toplumsal erdemlerin kişiliğinde taşıyabilen, karar verme yetki ve gücüne sahip ileriyi görebilen katılımcı, paylaşımcı bir yönetim anlayışı içinde; öğrenen ve öğreten, bilgiyi paylaşan bir kurum olarak çağdaş, yerel, ulusal ve evrensen değerlerin bilincinde; hoşgörü, sevgi ve saygıyı esas alan özgür bireyler yetiştirmeyi yol olarak benimsemiştir.
08.00-15.00
İngilizce- Almanca
Ulaşım
Okulumuz il merkezine 3,5 km mesafede olup her türlü toplu taşıma aracı ile ulaşım sağlanmaktadır.
GAZİANTEP-ŞEHİTKAMİL-8 ŞUBAT MAHALLESİ
3,5 km
Sportif Etkinlikler
HALTER, ATLETİZM, BİLEK GÜREŞİ, TIRMANMA, BADMİNTON İL, BÖLGE VE TÜRKİYE DERECELERİMİZ BULUNMAKTA.
4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI, TEKNOFEST KATILIM
e Twinning, Gaziantep Okuyor, Spor Şehri Gaziantep