GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - 8 Şubat Anadolu Lisesi

Nis

İlimizde düzenlenen okul sporları il tırmanış şampiyonasında okulumuz 8 Şubat Anadolu Lisesi Genç A Erkek-Kız Karma ve Genç B Erkek-Kız Karma takımlarımız birincilik elde ederek şampiyon olmuştur. Öğrencilerimiz Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Beden Eğitimi Öğretmeni Tekin TOPRAK ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlarız.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Tuğbanur KOZ, Yezda AKAR, İlayda ERTUĞRUL, Yüksel Meryem AKAR Peruda gerçekleştirilecek olan Yıldızlar Dünya Şampiyonası ve Yunanistanda gerçekleştirilecek olan Yıldızlar Avrupa Şampiyonası için milli takım kampına katılmışlardır.

Mrt

Tarihin altın sayfalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle anıyor, onların emaneti olan bu vatanı yüceltmek için azimle çalışmaya devam ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü için okulumuzda gerçekleştirilen törende İstiklal Marşı'mızın şairi Mehmet Akif ERSOY anıldı.

Mrt

Nevşehir'de düzenlenen liseler arası A-B Bayanlar Türkiye Halter Şampiyonasında okulumuz halter takımı 6 Altın 3 Gümüş 6 Bronz toplam 15 madalya kazanmıştır.

Şbt

Halter takımımız ilimizde düzenlenen Okullar Arası İl Şampiyonasında elde edilen derecelerle 18 madalya kazanmıştır.

Şbt

Okulumuz 10. Sınıf öğrencileri yapılan Arkeolojik Çalışmalar İle Gaziantep Kronolojisi Bilgi Yarışmasında 3. olarak dereceye girmiştir.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından müzik dinletisi gerçekleştirilmiştir.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı dönem sonu etkinlikleri kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü personeli tarafından okulumuz öğrencilerine polislik mesleği tanıtılmıştır.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuz genelinde kitap okuma etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerine İl Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından ilk yardım semineri verilmiştir.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda öğrencilerimiz arası bilgi yarışması düzenlenmiştir.

Ara

8 Şubat Anadolu Lisesi, Beden Eğitimi Öğretmeni Tekin Toprak rehberliğinde 5. Gazi Maratonuna katılım gösterdi.

Ara

14.12.2023 tarihinde Gaziantep Trafik ve Siber Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından okulumuz öğretmen ve öğrencilerine seminer verilmiştir.

Ekm

2023 2024 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği ve sınıf veli toplantılarımız 28.10.2023 Cumartesi günü saat 11.00 'de yapılacaktır. Okul Aile Birliği toplantısı okulumuz çok amaçlı salonda, sınıf veli toplantıları ise kendi şubesinde yapılacaktır. Bütün Kıymetli Velilerimizi bekliyoruz.