GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - 8 Şubat Anadolu Lisesi

Ekm

2023 2024 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği ve sınıf veli toplantılarımız 28.10.2023 Cumartesi günü saat 11.00 'de yapılacaktır. Okul Aile Birliği toplantısı okulumuz çok amaçlı salonda, sınıf veli toplantıları ise kendi şubesinde yapılacaktır. Bütün Kıymetli Velilerimizi bekliyoruz.

Ekm

13.10.2023 Tarihinde okulumuz Afet Hazırlık Kulübü tahliye tatbikatı gerçekleştirmiştir.

Tem

Moldovada yapılan U15 Avrupa Halter Şampiyonasında öğrencilerimiz 9 madalya aldı. Gizem Ağaç 55 kg katagori Avrupa sampiyonu. Canan Korcak 54 kg katagorisi Avrupa şampiyonu. Bahar Kırat Yıldız 55 kg katagorisi Avrupa 2.si olmuşlardır. Öğrencilerimize ve Hocamız Sıtkı Doğan'a teşekkür ederiz.

Haz

Türkiye Okul Sporları karma takımda tırmanışta okulumuz 8 Şubat Anadolu Lisesi Türkiye 4.sü olmuştur. Öğrencilerimizi ve ekip liderleri Beden Eğitimi Öğretmenimiz Tekin Toprak'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuzda yürütülen My Values are Valuable eTwinning Projesi kapsamında düzenlenen Yardımlaşma temalı

etkinliklerde öğrencilerimiz aile üyelerine, okul temizlik personeline yardım etmenin yanı sıra arkadaşları ve öğretmenlerine

bu konuda sunum yaptılar ve yine Yardımlaşma ile ilgili okul panosu hazırladılar.

Şbt

Okulumuz adına Degerler Eğitimi ile ilgili olarak yürüttüğümüz eTwinning projemiz kapsaminda "Saygı" değeri adı altında; -Öğretmenlere Saygı -Küçüklere Saygı -Bayrağa Saygı -Farklı Kültür ve Irklara Saygı -Diğer Canlılara Saygı etkinliklerimizi tamamladık.

Şbt